Välkommen till Kistaakupunktur. På Kistaakupunktur klinik använder vi urgamla medicinska metoder för att behandla dagens hälsoproblem. I åratal har vi behandlat många patienter som har kommit till insikten att den moderna medicinen ensam ofta kan vara otillräckligt för att ta itu vissa krämpor.

Med hänsyn till varje patients individuella sjukdomshistoria, strävar vi efter att behandla de bakomliggande orsakerna till sjukdom i stället för att enbart ta itu med sina symptom.

På Kistaakupunktur är våra behandlings
metoder säkra och effektiva för olika sjukdomstillstånd och för kosmetisk behandling. Vi svarar gärna på alla eventvella frågor gällande våra behandlingar och tjänster.

Kinesisk medicin Massage Akupunktur Inne

Lihua

Min berättelse – och hur jag kan hjälpa dig

Hej och välkommen! Jag heter Lihua Guo. Jag föddes i staden Mudanjiang i Kina där jag i mycket tidig ålder kom i kontakt med den kinesiska läkekonsten. Min farfar var nämligen en erfaren och ganska berömd utövare av kinesisk medicin i staden. När jag besökte honom som litet barn kunde jag se hur han dagligen hjälpte människor att bli friskare med hjälp av naturläkemedel och akupunktur. Sedan dess har jag alltid varit intresserad av att hjälpa andra människor att må bättre.

Jag är utbildad i kinesisk akupunktur i Kina. Jag har även gått en utbildning hos den i Kina mycket välkände professor Guo Yong Sheng, som har över 30 års erfarenhet inom traditionell kinesisk medicin.

Jag är inte på långa vägar lika erfaren som min farfar eller professor Guo Yong Sheng. Jag har inte tjugo eller trettio år av erfarenhet och jag kallar mig inte för ”doktor”. Men jag har utfört tusentals behandlingar här i Sverige och hjälpt hundratals människor att må bättre. Mina besökare är nästan alltid nöjda och om du är som dom flesta som besöker mig kommer du att lämna min klinik kännande dig mer frisk, rofylld och avslappnad.

Min svenska är inte perfekt. Svenska är väldigt annorlunda från kinesiska (Mandarin). Jag kom till Sverige år 2004 och jag försöker hela tiden lära mig mer och mer. Jag brukar förstå det mesta – och det viktigaste – men ibland kan det finnas några ord som jag ännu inte förstår. (Om du märker att jag inte riktigt förstår någonting får du gärna förklara det på ett annorlunda sätt. Tack!)


Adress: Kastrupgatan 1, Kista, Stockholm

E-Mail: kistaakupunktur @gmail.com

Tel:     072 3090 661

Öppetider: Mån-Fre: 10.00-19.00
                         Lör: 10.00-17.00

Med Tunnelbana:  Åk från Stockholm mot Akalla. Stig av vid Kista och ta utgången i tågets färdriktning. Det tar ungefär tre minuter att promenera till min klinik som ligger på Kastrupgatan 1.

Map